Σχετικά με εμάς

Προσπαθώ να παντρέψω τη φυσική ομορφιά του ξύλου με το γυαλί και το μέταλλο. Όταν αυτά τα κομμάτια  συναντιούνται σ’ ένα, μπορεί πραγματικά να σας ενθουσιάσει!!!

Υλικά Υψηλής Ποιότητας

Η ικανοποίησή σας είναι εγγυημένη

Ειλικρινείς Τιμές

23 χρόνια εμπειρίας

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Από το 1995 δημιουργούμε στο φυσικό ξύλο

Ο  Στράτος  εμπνέεται από το φυσικό περιβάλλον στις ορεινές περιοχές των Σερρών. Λόγω της σχέσης του με το φυσικό περιβάλον (βουνό,δάσος), έχει πρόσβαση σε κομμάτια ξύλου που υπάρχουν στα βουνά, επίσης παίρνει ξύλο από ξερά δέντρα.

Χρησιμοποιούμε κορμούς που βρίσκουμε πεσμένους στο δάσος κυρίως τον χειμώνα, που πολλά δέντρα δεν αντέχουν στην δύναμη του αέρα, και με επεξεργασία το μετατρέπουμε από ένα κομμάτι κορμού σε ένα όμορφο έπιπλο για το σπίτι.

Σχεδιάζουμε τραπεζάκια καθιστικού, φωτιστικά, τραπεζαρίες, καθρέφτες και πολλά διάφορα όμορφα κομμάτια. Τα συμπληρώνουμε με τμήματα γυαλιού και μετάλλου τα οποία άλλα στέκουν απαλά πάνω στο ξύλο ή άλλα διατρέχουν, στο μέσο, την πάνω επιφάνεια των τραπεζιών. Αμέσως, τα έπιπλά του αποκτούν τη φυσική ομορφιά.

Ο δημιουργός μας λέει ότι: «Προσπαθώ να παντρέψω τη φυσική ομορφιά του ξύλου με τη δεξιοτεχνία του δημιουργού. Όταν αυτά τα  κομμάτια συναντηθούν, τότε το αποτέλεσμα πραγματικά θα σας αφήσει άφωνους».

Η αποστολή μας

Να δίνουμε ζωή σε κορμούς δέντρων τους οποίους τους συμπληρώνουμε με γυαλί και μέταλλο!!!

Χρόνια Εμπειρίας

Έργα

Αυτό που κάνουμε

Δημιουργούμε με το ξύλο, το γυαλί και το μέταλλο

Ξύλο

Το ξύλο είναι ο συμπαγής, (συνήθως) σκληρός, πορώδης και ινώδης δομικός ιστός που βρίσκεται στο βλαστό 
και στις ρίζες των δέντρων, καθώς και σε (κάποια) άλλα ξυλώδη φυτά.

Γυαλί

Το γυαλί κατασκευάζεται από άμμο και κάποια άλλα βοηθητικά συστατικά!!! 
Το κύριο συστατικό που βάζουμε είναι ένα είδος λευκής άμμου που ονομάζεται πυριτία. Αυτό αναμυγνείεται με ένα είδος σόδας και ασβεστόλιθο

Μέταλλο

Τα μέταλλα είναι μια μεγάλη κατηγορία χημικών στοιχείων που εμφανίζουν ορισμένες κοινές ιδιότητες, όπως είναι η λάμψη, η υψηλή ηλεκτρική και θερμική αγωγιμότητα, η δυνατότητα σχηματισμού ελασμάτων και συρμάτων.

Με τη δεξιοτεχνία μου προσπαθώ να παντρέψω τη φυσική ομορφιά του ξύλου με το γυαλί και το μέταλλο. Όταν αυτά τα κομμάτια συναντηθούν, τότε το αποτέλεσμα πραγματικά θα σας αφήσει άφωνους!!!

Έχετε απορίες;

Στείλτε μας email και θα λύσουμε τις απορίες σας!!!

Τηλεφωνήστε μας

698 062 8045

Τοποθεσία

Νέο Σούλι Σερρών
Τ.Κ. 62100
Τηλ.: 698 889 0192

Ώρες Λειτουργίας

24 / 7